OM OSS

Vi gör det enklare att hantera & administrera passersystem

Plug & Play – Vi gör jobbet

Den stora fördelen med att koppla upp sitt passersystem mot Hostingservice group är att man slipper hantera server och underhåll själv. Men den andra mycket praktiska fördelen är att vi i princip kan skicka ut en färdigkonfigurerad VPN-box som pluggas in mellan passersystemet och er router, sen kan systemet kopplas in mot våra servrar.

Vi tar emot databasen och för in på vår server, sen när allt är klart så kan ni göra er av med den där gamla dammiga PC’n som står i något teknikutrymme eller styrelselokal och sjunger på sista versen.

Boka in en kostnadsfri presentation
Passersystem hosting

“När accessen till en hel fastighet hanteras på en dator som ytterst få känner till att den ens existerar, då är det dags att byta till en hostingtjänst”

– Anonym kund

Om företaget

Vi är experter på passersystem med många års erfarenhet i branschen. Med bland annat en VD på ett av stockholms ledande säkerhetsföretag samt en  expert som tidigare arbetat på en av Sveriges största tillverkare av passersystem har vi gedigen kunskap inom området passersystem & säkerhet.

Vår affärsidé är att erbjuda kunder och återförsäljare möjligheten att flytta sina databaser till våra servrar. Syftet är att de ska slippa hantera fysiska servrar samt att vi erbjuder full service & support på systemen som vi hanterar.